Termékek Menü
0

Sonos ZONE PLAYER ZP90 zóna lejátszó beépített előerősítővel

Sonos ZONE PLAYER ZP90 zóna lejátszó beépített előerősítővel Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
129.990 Ft (102.354 Ft + ÁFA)
Gyártó:
Sonos ZONE PLAYER ZP90 zóna lejátszó beépített előerősítővel
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

Ingyenes kiszállítás az ország egész területén.Termékeink tiszta forrásból, a Magyarországi importőrön keresztül érkeznek. Így biztosított csak az akár 2 év hivatalos garancia. A Sonos termékek esetében központi garancia biztosított, így biztosan a legjobb, és a leghozzáértőbb szakemberek végzik el a termék javítását. Termékeinket ingyenesen a Royal Sprint futárszolgálat szállítja házhoz a legnagyobb odafigyeléssel, hogy ne sérüljön meg a kedvenc új terméke hazaérkezése előtt.A Sonos termékek esetében listaáras megjelenítést alkalmazunk. Amennyiben a termék felkeltette az érdeklődését, vágyik rá, de esetleg látta olcsóbban, vagy csak szeretne egy picit spórolni, abban az esetben kérjen tőlünk egy ajánlatot rá, és mi a körülményekhez képest megpróbálunk egy kedvezőbb árat biztosítani. Hívjon fel, vagy küldjön egy e-mailt Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. nekünk, és mi a leghamarabb válaszolunk rá.{youtube}jv8RT0JO6uc{/youtube}ZONE PLAYER ZP90Zóna lejátszó beépített előerősítővel

• Csatlakoztatható az összes audio készülékhez

• Kiváló hangminıség: TDN + N (teljes harmonikus torzítás + zaj) <0,009%,

20Hz-20kHz

• Támogatott audio formátumok: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis,

Audible, Apple Lossless, Flac

• Támogatott fájlok: WAV, AIFF

• Támogatott szolgáltatások: Deezer, Last.fm, a Napster ®, a DRM nélkül

elérhetı dalok, beleértve az iTunes-t is

• Internet rádió: a memóriában tárolt információval együtt 26.000

rádióállomás

• Támogatja a streaming MP3-at és a WMA-t

• Vezeték nélküli SonosNet ™ 2.0, biztonságos peer-to-peer vezeték nélküli

mesh topológia hálózat, AES titkosított

• 2 portos switch (RJ45) lehetıvé teszi az Ethernet eszközök csatlakoztatása

révén a SonosNet ™-et

• Audio csatlakozások: analóg RCA vonal bemenet, analóg RCA kimenet,

aktív mélysugárzó kimenet

• Hangerıszabályzás és némítás

• Számítógépes szoftvereknettó tömeg: 0,69 kg

méretek: 136 x 140 x 74 mmA Sonos márka a világon szinte egyedülállóan kínál lehetőséget azoknak a leendő felhasználóknak, akik nem szeretnének lemondani a multiroom rendszerek által nyújtott lehetőségekről, de a lakás, ház amiben élnek, már nem véshető, illetve befejezett állapotban van!A termékcsalád viszonylag kevés készülékből áll, és könnyen telepíthető. Vezeték nélküli technológiát használva könnyed használatot tesz lehetővé, és a tudásához képest igen kedvező ár/értékkel rendelkezik!Több zene. Több szoba. Kevesebb vezeték.A Sonos Multi-Room zene rendszerrel az élete minden területéhez, és a háza összes szobájához zenéket adhat. Vezeték nélkül, könnyedén, hiba nélkül. Egy gombnyomásra ugyanazt a dalt hallgathatja az összes szobában, vagy különböző dalokat választhat különböző szobákban. Ez csak is Önön múlik. Minden, amire kezdetben szüksége van az egy internet csatlakozás, és egy router. Ezután állítsa be a rendszerét minden vezeték, és nehézség nélkül. Válasszon ki egy szobát, válasszon ki egy dalt, és nyomja meg a play-t!Számos probléma leküzdését igényelte az, hogy egyszerűen kivitelezhető megoldást találjunk arra, hogy a házban mindenhol lehessen zenét hallgatni. Ez új megközelítést jelentett a konzumer elektronika fejlesztésében. Mi a SONOS-nál kiemelkedünk abban, hogy olyan rendszereket építünk, amelyek hardvert, szoftvert, ipari tervezést, felhasználói design-t  és szolgáltatásokat ötvöznek egy egyszerű csomagban, melyek a dobozból kivéve rögtön működnek. Mivel a küldetésünk része az is, hogy fanatikus vevőket teremtsünk, a legjobb vásárlói támogatást nyújtjuk az üzleti életben. Senki sem pihenhet a babérjain, folyamatosan fejlesztjük rendszereinket szoftver frissítésekkel és új zenei szolgáltató funkciók hozzáadásával. Úgy gondoljuk, hogy egy napon az összes otthoni szórakoztató elektronikai termék így készül majd.A multi-room kifejezés jelentését a következő: Képzeljen el egy olyan rendszert otthonában, melyben egy olyan vezeték nélküli berendezés szolgálja ki a zenei igényeit, melyet bárhol hallgathat, bárhonnan vezérelhet, mely képes kiszolgálni komplett családi házakat egy időben, több helységben, szabadon választható zenei anyaggal.Ugyanazt a zenei anyagot is képes az összes helyiségben külön külön játszani bármiféle fennakadás nélkül.A Sonos is évek óta jelen van ezen a piacon berendezéseivel.Aktuális modellcsaládja a közelmúltban teljesedett ki, minden szempontból figyelemre méltó, rendkívül innovatív rendszerré, amely akár alapjaiban változtathatja meg a zenehallgatáshoz fűződő viszonyunkat, szokásainkat.De miben más a Sonos, mint konkurensei?Jól átgondolt, professzionálisan megvalósított rendszer ez, ahol tényleg minden apró részletre odafigyeltek. A készülékkínálat minden igényt kielégít, és a szolgáltatások felteszik a pontot az „i”-re.

Először nézzük a rendszer felépítését:  Wireless, vagyis vezeték nélküli készülékek ezek, a wifihez hasonló – de mégsem ugyanolyan – kommunikációval. Nem 2.1gHz-en, hanem egy picit felette üzemel 2.3-2,4gHz körül hoz kétre egy vezetéknélküli hálózatot a házunkban.A különbözőség azért van, hogy elkerüljék az interferenciákat más wifi hálózatokkal. Bármelyik önálló egységet egy routerhez csatlakoztatva (lan kábellel) megteremtettük a „hidat” a további egységekhez. Erre a célra praktikusan a ZoneBridge szolgál, használata különösen nagyobb távolságok áthidalása esetén ajánlott.A sonos minden egyes egysége mint vevő, mint kiszolgáló szerepét is kitölti egyben.

A menürendszer rendkívül átgondolt és logikus, nem kell kezelési utasításokat bújni működtetéséhez. Azért mi adunk hozzá. WinkMinden rendszerhez csatlakozott egység megjelenik egy listában, ezek külön-külön, de akár csoportokba rendezve is kezelhetők, minden paraméterre kitérően. Minden egyes bemenetet tetszés szerint elnevezheti. Pl: Gyerekszoba, Nappali, Konyha, Terasz, stb...A távvezérlőn a legfontosabb gombok (hangerő – némítás – alapállapot) közvetlenül elérhető, mechanikus billentyűk.

És elérkeztünk a szolgáltatások listájához, ami igazán érdekessé teszi a rendszert. Lejátszhatunk zenét a közvetlenül csatlakoztatott forrásokról, a routerhez kötött számítógépek merevlemezéről, hálózati meghajtóról, hallgathatunk ingyenes internetes rádióadókat, és igénybe vehetünk fizetős online szolgáltatásokat is. Ide vehetjük az iPhone telefonunk tartalmát is, ha a rendszerbe iktattunk egy WIRLESS DOCK WD100-as dokkolót.A legfontosabbak:

Last.fm: folyamatos zenei szolgáltatás, többféle keresési lehetőséggel. Azonos műfajon belül folyamatos – reklám nélküli – zeneszolgáltatást nyújt, kiválasztható kedvencekkel. A kijelzőn rengeteg háttér információt kapunk az előadókról, eseményekről, koncertekről. Az előfizetés mindössze 3 USD/hó.Napster: az 1999-2001 között mp3 letöltő oldalként működő Napster ma már legális zenei szolgáltatást nyújt, de nem is akármilyent! 60 USD éves díjért a ma elérhető zenei albumok szinte teljes repertoárját nyújtja. Paraméterek szerint kereshető (műfaj, előadó, album ill. szám cím stb.), egy-egy album lejátszása teljesen úgy működik, mint ha azt CD-ről tennénk. Egyidejűleg (multi roomban) akár 32 különböző felvételt hallgathatunk, szobánként mást és mást. Ez a szolgáltatás - amely évente 3 lemez áráért szinte minden megjelent albumot elérhetővé tesz – alapjaiban változtathatja meg a zenei anyagok birtoklásához, tárolásához fűződő viszonyunkat, értelmetlenné, feleslegessé teszi a CD-k otthoni felhalmozását. Ugyan nem tekinthető kifejezetten audiofil forrásnak, de alig marad el a CD nyújtotta hangminőségtől.sonos_groupdancingÖsszesítve a Sonos rendszer összesen 3 egységből áll.Az első ZONE PLAYER ZP90

Ez a készülék egy adó/vevő egység, ami beépített előerősítővel rendelkezik. Ezt a készüléket már meglévő hifi egységünkhöz csatlakoztatjuk, mint egy CD lejátszót. Ő biztosítja a zenei hanganyagot,és egy külső erősítő, illetve hangfalak szólaltatják meg azt. A ZonePlayer 90 Rendelkezik analóg bemenettel is, így hagyományos hifi komponensek is integrálhatók a rendszerben, az ide csatlakoztatott magnóról vagy lemezjátszóról lejátszott zenék a ház bármely pontján hallgathatók. (A Phono bemenethez külső egység szükséges) A következő készülék a  ZonePlayer 120.

Ez a készülék beépített 2×55W-os digitális erősítőt is tartalmaz, csak egy pár hangsugárzót csatlakoztatunk a kimeneteire, és azonnal használható. Meglévő hangsugárzó párat szoktak hozzá csatlakoztatni, de mi inkább beépíthető hangfalakhoz, mennyezeti, illetve fali hangszórókhoz ajánljuk, mivel így a készüléket elrejtve, az láthatatlan maradhat. Csak a zenét élvezhetjük, és nem látszik semmi.A harmadik modell pedig a ZONE PLAYER S5

Ez a készülék megtestesíti a minden az egyben készülékek fogalmát. Beépített digitális erősítőjével, és 5 hangszórójával, telt, és erőteljes hangzást biztosít bármely szobában. Még a legigényesebbek is elcsodálkoznak a hangján.Letisztult formavilágával pedig bármely szoba díszes éke lehet. Ezzel a három készülékkel immáron a Sonos lefedte minden ember igényét.Lehet az meglévő hifi, beépített installáció, vagy komplett rendszer.Mindegyik modell ugyanolyan rendszeren működik. Veszi, és adja a jeleket egyben. Mire is van még szükség? Hát távvezérlőre!

A Sonos CONTROLLER CR200 egy vezeték nélküli érintőképernyős távvezérlő mellyel gyerekjáték vezérelni a rendszert.Színes LCD kijelzője 3,5"-os, 640x480 (teljes VGA), LED-háttér világítású, és fényérzékelővel van ellátva, így rendkívül nagy készenléti idővel bír.iphoneremEzen felül a készülék kompatibilis egy iPhone-on, vagy iPad-on futó programmal is, ami ingyenesen letölthető a Sonos hivatalos honlapjáról, vagy az App Store-ból, így nem csak zenei forrásként használhatja kedvenc telefonját, hanem teljes értékű távvezérlőként egyaránt. Hisz a telefon mindig kéznél van. Ezen felül a számítógépünkkel is vezérelhetjük az egész ház zenei ellátását.Célszerű egy távvezérlőt azért vásárolni, mivel az iPhone nem a Sonos hálózatát használja, hanem a Wifi hálózatát. Így ahol nincs wifi lefedettség, ott nem működik a vezérlés, vagy adatforgalmat generál.Amennyiben zenei  forrásként is akarjuk használni iPhone telefonunkat, akkor szükségünk lesz egy WIRLESS DOCK WD100 dokkolóra.

Ez a dokkoló ugyanúgy vevő, és adó készülékként működik.Külső tartozékként 2 kiegészítőt ajánlunk:

Az egyik a Sonos STATION CC200 távirányító dokkolója, mellyel könnyedén helyén tarthatja a távvezérlőt, így mindig tudni fogja, hogy hol a helye, illetve nem utolsó sorban tölti is a távvezérlőt. 1 db ilyen dokkoló tartozéka a távvezérlőnek, de ha több helységben is használja, akkor lehetőség van egy másik dokkoló beszerzésére is.A másik készülék maga a hálózatot létrehozó Router, mellyel olyan helyen is összeköttetést tud biztosítani, ahol már a nagy távolság akadály lehet.

Itt a szabad zenehallgatás ideje!Szabadítsa fel a számítógépén található zenéket - az iTunes-okat is beleértve - és hallgassa meg az összeset. Bárhol.Hallgasson internet rádiót!A Sonos több, mint 26000 rádió állomást, show-t, és podcast-ot tartalmaz. A könnyű eligazodáshoz pedig kedvencekbe rendezheti azokat.Élvezze a dalok millióit, és azokat az állomásokat, melyekről a zenéket közvetlenül hallgathatja meg rendkívüli, akár Super Audio minőségben.A Sonos lehetőséget ad a zene szerelmeseinek arra, hogy gyorsan elérjék a zene világát. Függetlenül attól, hogy az honnan érkezik. - a számítógépéről, vagy az internetről, iphone-járól, esetleg mindhárom helyről. Egyszerűen  csak váltson böngésző módba, gépeljen a keresőbe, és nyomja meg a lejátszási gombot.A Sonos Multi Room rendszere lehetővé teszi a vezetékes összeköttetést is. Aki nem szeretne vezeték nélküli hálózatot, vagy stabilabbá akarja tenni, vagy nagy a távolság, de nem szeretne Zone Bridge készüléket vásárolni, akkor összekötheti a rendszert LAN vezetékes hálózati csatlakozással is.Kérdésével kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Gyártó: Bose
Szállítási idő 1-3 munkanap
134.900 Ft 128.500 Ft
Gyártó: Denon
Szállítási idő 1-3 munkanap
139.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz