Termékek Menü
0

NAD VISO THREE hifi központ

NAD  VISO THREE hifi központ Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
239.990 Ft
169.990 Ft (133.850 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 70.000 Ft
Gyártó:
NAD VISO THREE hifi központ
Menny.:darab

Leírás és Paraméterek

NAD  VISO THREE hifi központ

NAD VISO THREE Music System

The Biggest Sounding, Small Music System

Finishes Available finishes may be limited by location.

You have big plans for your music, but you have small space for your system. With killer performance and award-winning good looks*, the VISO THREE Music System is hard not to love. We’ve taken all the complexity out of a conventional hi-fi setup to bring you a compact easy-to-use system.

The VISO THREE Music System is simple to use and highly enjoyable, offering the ultra high performance of NAD Component Hi-Fi. Including support for the three most popular music listening formats—broadcast radio, CD disc and the iPod—the VISO THREE Music System is the centrepiece of the home music listening experience. You can also play music stored on a USB drive. We round it all out with our VISO TWENTY speakers (also sold separately), which were specially designed by our award-winning sister company, PSB Speakers.

Performance

The VISO THREE has a full measure of NAD performance, including a high current output stage and power supply to deliver stunning dynamic contrasts that bring your music to life. You’ll find it hard to believe it’s coming from such a compact music system.

NAD is also renowned for its CD Players, and the CD section of the VISO THREE includes all of the performance and features of our separate players. High performance DACs and audio specific parts throughout the design ensure optimal performance from your favourite CDs.

FM radio is also handled the NAD way, pulling in distant stations and making local stations sound as good as your own CDs. AM is included (and not an afterthought as it is in many products these days) and allows AM to be enjoyed with a minimum of noise and interference. There is even the option of adding NAD’s DB 2 DAB Adaptor that allows DAB and DAB+ reception with 99 Presets.

The VISO THREE Music System also includes NAD’s highly regarded IPD 2, Dock for iPod. This convenient way to enjoy your music is iPhone certified and ready to display song and artist information on the VISO THREE’s front panel display while it recharges your iPod.

Simplicity

By combining all your music sources into one compact system, everything you need is right at your fingertips and operates with one remote control. At NAD, our philosophy of simplicity means that we only include what’s essential and eliminate features with dubious benefit in order to spend more on improving musical performance. So, you won’t get fake 3D effects or ‘Jazz’ or ‘Rock’ settings here.

Greener NAD

The VISO THREE Music System is also incredibly energy efficient with its ultra low standby power and impressive consumption vs. performance figures. By shrinking the cost and complexity of achieving audiophile performance, the VISO THREE is not only green, it is smart.

Features:


  • 50W x 2 Full Disclosure Power (20Hz-20kHz, 0.05% THD)
  • Plays CD, CD-R, MP3, WMA
  • Program tracks, Repeat, A-B Repeat, Shuffle Play
  • USB Input for music playback from USB Memory Stick
  • FM/AM RDS radio tuner with 30 Station Presets
  • Dock for iPod with remote function, recharge, and song display
  • DAB Ready (230V only) for adding optional DB 2 DAB/DAB+
  • <0.5W Standby consumption

*RedDot Award 2008, Chicago Athenaeum Good Design Award 2009

A NAD márka (eredetileg mozaikszó, a New Acoustic Dimension szavakból) 1972-ben alakult, audio veteránok, gyártók, kereskedők, forgalmazók csoportjából. Az elsődleges cél az volt, hogy a már akkor rendkívül túl hypolt és marketingelt készülékek helyett egy letisztult, minimalista de kiváló hangú márka szülessen. A megalkotók valami jobbat szerettek volna a tömegtermelt termékek helyett. Elsődlegesen jól használható, könnyen kezelhető készülékek gyártása volt a fő szempont. Ennek kapcsán három alappillérre építkeztek, melyek a következőek voltak:

Teljesítmény

Az audio technikában fontos, hogy a bemenő jel és a kimenő jel a lehető legjobban hasonlítson egymásra, ne sérüljön, ne torzuljon, a fázisa és linearitása megmaradjon. Ez a legfontosabb szempont melyet a NAD készülékek tervezésénél a NAD mérnökei alapul vesznek. Ez a folyamat rendkívül összetett. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, igen magasra kell tenni a mércét, és csak olyan alkatrészek kerülhetnek felhasználásra, melyek magas színvonalúak és alkalmasak arra, hogy a jelalakot ne változtassák. Mindez hatalmas figyelmet és magasan képzett szakembereket követel a tervezés, gyártás során, hogy a készülékek ne csak jól szóljanak, hanem tartósak és ízig-vérig kiválóak legyenek.

Ez garantálja, hogy a NAD készülékei igen magas nívóval készülnek, a lehető legjobb, leg életszerűbb hang reprodukció érdekében.

 

Érték

A NAD készülékeket nem a divati irányzatok szerint készítik. Fontos megemlíteni, hogy a NAD azoknak az embereknek gyárt készülékeket, akik tartós, kiváló hangminőségű készülékekre vágynak, és nem az a legfontosabb számukra, hogy az erősítő külső megjelenése mennyire gyönyörű. Egyszerű a helyzet…a design nem mehet a hang rovására! 
Fontos, hogy a leendő vásárló tisztában legyen azzal, hogy a NAD a tervezés során elsősorban arra invesztálja a pénzt, hogy a lehető legjobb hangot készítse el az adott árkategóriában. Fontos a meghallgatás, mely az esztétikum mellett talán a legfontosabb, hiszen ez dönti el az egyéni ízlés alapján, hogy a készülék alkalmas lesz-e a későbbi sok-sok éves együttélésre. A NAD-nál reméljük, hogy az ügyfeleink értékelik a sok-sok munkaórát és azt, hogy egy olyan készüléket vihetnek haza, mely az általános trendekhez képest valós és értékálló bel tartalommal és minőségi hanggal párosul.
 

Egyszerűség

A komplexitás a jó hang ellensége az Audio termékek között. Minél komolyabb egy adott áramköri fokozat, az annál több problémát vet fel, és a végeredmény is igen nagy százalékban rosszabb. A jelút legrövidebb módja az egyszerűség. A rövid jel utakon a lehető legkevesebb jelalak torzulás keletkezik, mely garantálja a lehető legtermészetesebb hangot. A NAD kiemelt figyelmet szentel a lehető legrövidebb jel utak használatának, így minden készülék a lehető legjobb formáját hozza.

Mindent összevetve ahhoz, hogy otthonunkban minőségi zenehallgatásban legyen részünk, nem elegendő a hangsávokat rögzítő mikrofon – visszahallgatáskor létszükségletűek az olyan komponensek, melyek annyira életszerűen reprodukálják az eredeti előadást, hogy a felvétel helyszínén érezzük magunkat. Hogy ezt a szintet el lehessen érni, nem csak a letisztult külső, de a hasonlóan egyszerű, minél rövidebb jelúttal rendelkező belső áramkörök is fontosak, ettől lesz hiteles hangzása és kifogástalan teljesítménye egy audio berendezésnek – ez a feltétel jellemez minden egyes NAD elektronikát, a belépőszinttől egészen a Master szériáig.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz