NAD C516BEE CD lejátszó

NAD C516BEE CD lejátszó Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
109.900 Ft (86.535 Ft + ÁFA)
Gyártó: NAD
NAD C516BEE CD lejátszó
Menny.:darab
Leírás és Paraméterek

NAD C 516BEE CD-lejátszó

Műszaki adatok

Támogatott formátumok: MP3, WMA (fájl olvasás üzemmódban)
DAC: 24/192 Cirrus Logic Delta/Sigma
THD: <0,01% (ref. 20 Hz-20 kHz, LPF 20 kHz)
Frekvencia-válasz: ±0,5 dB (ref. 0 dB 20 Hz-20 kHz)
Jel/zaj viszony: >118 dB (ref. 1 kHz, A súlyozott LPF 20 kHz)
Áramfogyasztás: 8/0,5 watt
Méretek: 435x70x249 mm
Súly: 3,5 kg
   

NAD C516BEE CD lejátszó

The C 516BEE CD Player represents an unbeatable combination of audiophile performance and cost conscious engineering, making it the ideal companion to our popular C 316BEE Integrated Amplifier. Improving on our five-star rated C 516BEE design was no small task, but the C 516BEE exceeded our expectations thanks to its latest generation 24/192 Cirrus Logic Delta/Sigma DAC for more accurate dynamics. We also fine-tuned analogue stage for even lower distortion compared to its predecessor. We’ve also refined the C 516BEE’s industrial design imparting a sleek new profile to our Classic NAD face. Standby power consumption is reduced to a tiny trickle (<0.5 watts), saving energy while still allowing full remote control. Like many NAD CD players before it, the C 516BEE is set to become the best in its class.

While this CD player may be light on the wallet, it certainly isn't light on sound! The C 516BEE gets the full measure of NAD engineering experience with enhanced audio circuitry to maximize performance, resulting in better stereo imaging, tighter bass, and clean, accurate, distortion-free sound. The painstakingly engineered circuit layout extracts the best possible performance from audiophile-grade component parts for minimal noise and maximum detail retrieval. This focused effort results in a vivid, musically rewarding experience. 

From major label CDs to personalized CD-Rs topped up with your favourite MP3 and WMA files, this NAD CD player will make your music sound better than you thought possible. The C 516BEE uses the latest and best-sounding decompression algorithms for MP3 playback, while our superb D/A conversion and analogue amplification stages ensure the greatest sound quality for compressed music files.

We have even paid special attention to analogue and digital audio output stages, because they are not all created equal. The analogue output has been fine-tuned for even better audio performance, while digital outputs are buffered and isolated to ensure perfect matching and minimal 'jitter'. An optical Toslink output and one coaxial output are also provided for connection to supported devices.

The C 516BEE is designed with a number of thoughtful features developed with the music lover in mind. Disc loading is smooth, quiet, and fast, so you can sit back and enjoy your music even sooner. You can also program selected tracks on a CD for personalized listening, and the bright and clear VFD display shows complete track and time information, as well as user-programmed functions. Programming tracks for customized playback is easy with the full function remote that includes handy tools such as Repeat, Repeat A-B (for a section of a track), Random, and dim display. Everything is at the tips of your fingers without ever having to leave your listening chair.

A NAD márka (eredetileg mozaikszó, a New Acoustic Dimension szavakból) 1972-ben alakult, audio veteránok, gyártók, kereskedők, forgalmazók csoportjából. Az elsődleges cél az volt, hogy a már akkor rendkívül túl hypolt és marketingelt készülékek helyett egy letisztult, minimalista de kiváló hangú márka szülessen. A megalkotók valami jobbat szerettek volna a tömegtermelt termékek helyett. Elsődlegesen jól használható, könnyen kezelhető készülékek gyártása volt a fő szempont. Ennek kapcsán három alappillérre építkeztek, melyek a következőek voltak:

Teljesítmény

Az audio technikában fontos, hogy a bemenő jel és a kimenő jel a lehető legjobban hasonlítson egymásra, ne sérüljön, ne torzuljon, a fázisa és linearitása megmaradjon. Ez a legfontosabb szempont melyet a NAD készülékek tervezésénél a NAD mérnökei alapul vesznek. Ez a folyamat rendkívül összetett. Ahhoz, hogy ez sikerüljön, igen magasra kell tenni a mércét, és csak olyan alkatrészek kerülhetnek felhasználásra, melyek magas színvonalúak és alkalmasak arra, hogy a jelalakot ne változtassák. Mindez hatalmas figyelmet és magasan képzett szakembereket követel a tervezés, gyártás során, hogy a készülékek ne csak jól szóljanak, hanem tartósak és ízig-vérig kiválóak legyenek.

Ez garantálja, hogy a NAD készülékei igen magas nívóval készülnek, a lehető legjobb, leg életszerűbb hang reprodukció érdekében.

 

Érték

A NAD készülékeket nem a divati irányzatok szerint készítik. Fontos megemlíteni, hogy a NAD azoknak az embereknek gyárt készülékeket, akik tartós, kiváló hangminőségű készülékekre vágynak, és nem az a legfontosabb számukra, hogy az erősítő külső megjelenése mennyire gyönyörű. Egyszerű a helyzet…a design nem mehet a hang rovására! 
Fontos, hogy a leendő vásárló tisztában legyen azzal, hogy a NAD a tervezés során elsősorban arra invesztálja a pénzt, hogy a lehető legjobb hangot készítse el az adott árkategóriában. Fontos a meghallgatás, mely az esztétikum mellett talán a legfontosabb, hiszen ez dönti el az egyéni ízlés alapján, hogy a készülék alkalmas lesz-e a későbbi sok-sok éves együttélésre. A NAD-nál reméljük, hogy az ügyfeleink értékelik a sok-sok munkaórát és azt, hogy egy olyan készüléket vihetnek haza, mely az általános trendekhez képest valós és értékálló bel tartalommal és minőségi hanggal párosul.
 

Egyszerűség

A komplexitás a jó hang ellensége az Audio termékek között. Minél komolyabb egy adott áramköri fokozat, az annál több problémát vet fel, és a végeredmény is igen nagy százalékban rosszabb. A jelút legrövidebb módja az egyszerűség. A rövid jel utakon a lehető legkevesebb jelalak torzulás keletkezik, mely garantálja a lehető legtermészetesebb hangot. A NAD kiemelt figyelmet szentel a lehető legrövidebb jel utak használatának, így minden készülék a lehető legjobb formáját hozza.

Mindent összevetve ahhoz, hogy otthonunkban minőségi zenehallgatásban legyen részünk, nem elegendő a hangsávokat rögzítő mikrofon – visszahallgatáskor létszükségletűek az olyan komponensek, melyek annyira életszerűen reprodukálják az eredeti előadást, hogy a felvétel helyszínén érezzük magunkat. Hogy ezt a szintet el lehessen érni, nem csak a letisztult külső, de a hasonlóan egyszerű, minél rövidebb jelúttal rendelkező belső áramkörök is fontosak, ettől lesz hiteles hangzása és kifogástalan teljesítménye egy audio berendezésnek – ez a feltétel jellemez minden egyes NAD elektronikát, a belépőszinttől egészen a Master szériáig.
 

További képek
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Gyártó: Marantz
Szállítási idő 1-3 munkanap
99.990 Ft
Gyártó: TEAC
Szállítási idő 1-3 munkanap
99.990 Ft 89.900 Ft
Facebook
Blog

Perfektaudio

Névnapok

Ma 2017. május 29., Magdolna napja van.

Holnap Janka, Zsanett napja lesz.

Kosár
0 árucikk
Shox motoros ruházat
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz