x

Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Termékek Menü
Ön itt jár: >

McIntosh

McIntosh

Az „Örökség” a legjobb szó arra, amely a McIntosh működését befolyásolja, és vezérli napjainkban is. Az alapító Atyák által létrehozott szilárd alap, és a tudományos elvek azok, amelyeket napjainkban is alkalmaznak. Ők azok, akiknek a napjainkban Binghamton-ban (NY) működő McIntosh mindent köszönhet. A McIntosh eredetileg Silver Spring Maryland székhellyel alakult meg 1949.-ben.

A 60-as években végzett innováció során alakult ki a McIntosh népszerű front panel formaterve. Gordon Gow javaslatára készült a design, amelyhez saját tintát fejlesztettek, hogy a McIntosh arany logoja jól látható legyen. Ugyanekkor fejlesztették ki a zöldeskék megvilágítást, valamint a selyem használatát vezették be, hogy ne kopjanak le a feliratok a használat során.

Az 1970-es években a McIntosh komolyat fejlődött úgy a termék kínálatban, mint az új termék kategóriák terén. Hangfalat mutattak be, amely az erősítőkhöz lettek tervezve, emellett új tuner, és előerősítők jelentek meg. Az üveg front panel, és a kék erősítő teljesítménymérő műszerek ekkortól váltak a McIntosh design védjegyeivé. Csodálatos időszak volt ez a McIntosh, és az audio piac számára is.

A McIntosh immár hetven éve szállítja a magas minőségű luxus audio rendszereket. Ez az évtized a nosztalgia, és az előre mutató gondolkodásmód kombinációja lesz. Tisztelgés az alapítók, a Grateful Dead kiállítás, a Rock and Roll Hall of Fame előtt, és emellett bekerültek a készülékekbe a vezeték nélküli digitális technológiák. A Grateful Dead együtes 1974 március 23.-án mutatta be a Hang Falat San Francisco-ban a Cow Palace-ban. 28.000 wattnyi McIntosh erősítő teljesítményt használtak a gigász megszólaltatására.

Rendezés:
Nézet:
1.887.500 Ft
Külső raktárról: (3-5 munkanap)
2.076.000 Ft
Szállítási idő 1-3 munkanap
2.400.000 Ft
Külső raktárról: (3-5 munkanap)
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz