Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Hangszóró kábelek

Hangszóró vezetékek a belépő szinttől egészen a Bi-Wiring összeköttetést biztosító High-End igényeket is kielégítő kábelekig.


Több, mint 20 év tapasztalat és hozzáértés a hifi világában... Ez az, amiért az in-akustik ilyen előkelő helyet foglal el az audió kábelek rangsorában. Mindez köszönhető a saját technológiáknak és a németországi gyárban történő termelésnek.

A piac kihívása mindig is az volt, hogy egy adott hifi rendszer legjobb hang- és képminőségének eléréséhez a megfelelő audió- és videókábeleket ajánljuk. A cél az, hogy a zenehallgatás a legélvezetesebb és legörömtelibb lehessen. Fejlesztéseink közben semmit sem hagyunk figyelmen kívül, míg folyamatosan javítjuk a hifi rendszerek hangminőségét és egyre közelebb hozzuk azok hangját az eredeti hangzáshoz.

Működésünk kezdetétől a következő preferenciákat állítottuk fel:
- legszigorúbb minőségi szabványok,
- folyamatos, átfogó termékminőség,
- állandó termékfejlesztés,
- kitűnő ár/minőség arány,
- széles termékválaszték,
- gyors reagálás az új piaci trendekre, igényekre.

Az in-akustik széles körű, kimagasló minőségű kábel és hifi tartozék választéka alkalmas otthoni hifi, videó és audió rendszerekhez. Mert mindannyian tudjuk, hogy még a legfejlettebb technológia sem működik a megfelelő összeköttetések nélkül.

, Delta Hifi,Kábelek
Rendezés:

QED QE1325 XT25 hangfal kábel 2x2,5 mm2

Külső raktárról: (3-5 munkanap)
3.390 Ft 2.990 Ft
Árukereső.hu Árukereső.hu