BOSE Solo 15 II TV Sounddeck, Soundbar

BOSE Solo 15 II TV Sounddeck, Soundbar Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
165.900 Ft (130.630 Ft + ÁFA)
Gyártó: Bose
BOSE Solo 15 II TV Sounddeck, Soundbar
Menny.:db
Leírás és Paraméterek

BOSE Solo 15 II TV Sounddeck, Soundbar

Hallja a hangokat, amelyeket eddig hiányolt.

A lapos képernyős tv-k kiváló képet produkálnak, de hangjuk nem mondható kiválónak. A megoldás a Bose Solo 15 Széria II tv-hangrendszer, az egyszerűen telepíthető, egy darabból álló hangszóró fejlett Bose technológiával. Minden szó és hang tisztán, részletgazdagon szólal meg minden hangerőszinten, nem kell jelenetről jelenetre a távirányítót keresgélni. A Bluetooth® csatlakozás révén egyszerűbben játszhatja le zenéit is a hangszóróval.

 • Egy darabból álló hangszóró, amely drámaian jobb hangzást nyújt, mint tv-készüléke
 • A párbeszéd üzemmód segítségével minden szót és részletet tisztán hallhat
 • A beépített Bluetooth egyszerre két készülékhez képes csatlakozni
 • Egy csatlakozás az Ön tv-jéhez
 • Univerzális távvezérlő irányítja a tv-t, a mély hangokat, a Bluetooth kapcsolatot és sok minden mást

Műszaki jellemzők a hangzás mögött

Szóval mi van e mögött az elegáns, állvány típusú hangszóró mögött? Sok minden. A szekrény mindkét végében elhelyezett hangsugárzósorok szabadalmaztatott TrueSpace® technológiával működnek a telt térhangzás érdekében. A speciális középtartományú hangszóró – és digitális jelfeldolgozás – hallhatóvá teszi a dialógusokat bármilyen hangerő mellett. A tv-hangrendszer kedvenc tévéműsorainak eddig még sosem tapasztalt részletgazdag és kiváló hangzást kölcsönöz.

A lehető legegyszerűbb beállítási lehetőségek

Szeretné, ha kedvenc tévéműsorai megtöltenék a nappaliját. De nem akar ehhez tonnányi felszerelést beszerezni. Pont ez a nagyszerű ebben a rendszerben – egyetlen hangsugárzó és egyetlen csatlakozás a tv-készülékhez. Csatlakoztassa a hangsugárzót a fali aljzathoz, és máris élvezheti kedvenc műsorait. Ilyen egyszerű a jobb hangzás hozzáadása a legtöbb tv-készülék esetében 46"-ig, és egyes esetekben 50"-ig.

Mély hangok – pont ahogyan Ön szereti

Drámai műsorok. Élő koncertek Izgalmas sorozatok. Van úgy, hogy tévénézés közben azt érzi, egy kicsit több basszus is elkelne. Rajta! Állítsa a mélyhang-vezérlést a távvezérlő mélyhang-szabályozó segítségével kedve szerint.

Univerzális távvezérlővel mellékelve

Vezérelje a Blu-ray lejátszóját, a Bluetooth kapcsolatot és játékkonzolját a mellékelt univerzális távvezérlővel. Egyszerűen működtetheti segítségével mindkét rendszert, illetve a tv-készülékhez csatlakoztatott legtöbb videoforrást.

Műszaki adatok

Méretek/tömeg

 • Speaker:7.6 cm H x 62.8 cm W x 35.6 cm D (5.4 kg)
 • Remote control:22.4 cm H x 5.6 cm W x 3 cm (0.14 kg)

További adatok

 • A Bluetooth egyszerre két eszközhöz tud csatlakozni

Bemenetek/kimenetek

 • Optikai hangbemenet (digitális)
 • Koaxiális bemenet (digitális)
 • R-L hangbemenet (analóg)

A doboz tartalma

 • Bose Solo 15 széria II tv-hangrendszer
 • Univerzális távvezérlő
 • Hálózati kábel
 • Optikai digitális hangkábel
 • Analóg kábel

Gyakori kérdések:

A Bose® Solo 15 széria II rendszer szabadalmaztatott technológiát használ azon hangrészletek kiemelésére, amelyeket a TV-készülék beépített hangszórói nem képesek reprodukálni. A digitális jelfeldolgozás tiszta és természetes párbeszédeket, hanghatásokat és zenét biztosít minden hangerő mellett, miközben az öt elemből álló hangsugárzósor még a képernyőnél is szélesebb hangzást hoz létre.

Míg a Solo 15 széria II rendszer számos tulajdonsága és előnye azonos az eredeti Bose Solo 15 TV-hangrendszerével – beleértve a jobb érthetőséget biztosító, speciális középtartományú hangszórót, a jobb térhatást eredményező új membránelrendezést, a hatásfokozó basszushangzást, az egyetlen kapcsolat nyújtotta kényelmet, a TrueSpace® technológiát alkalmazó, továbbfejlesztett digitális jelfeldolgozást, a 46"-os, bizonyos esetben akár 50"-os TV-k támogatását és a párbeszéd üzemmódot – a Solo 15 széria II rendszer számtalan új funkcióval rendelkezik. A Solo 15 széria II rendszer gyári standardoknak megfelelő Bluetooth®-kapcsolata által vezeték nélkül játszhat le zenét, és a fejlett univerzális távvezérlővel irányíthatja TV-készülékét és egyéb eszközöket, más csatlakoztatott forrásból. Minden szükséges csatlakozót mellékeltünk a rendszer üzembe helyezéséhez és használatához.

A Bose Solo 15 széria II rendszer olyan TV-készülékekhez készült, melyek talapzata legfeljebb 24" (61 cm) széles és 12,25" (31 cm) mély. A legtöbb 46" (117 cm) és annál kisebb képátlójú TV megfelel ezeknek a követelményeknek, és néhány 50"-os (127 cm-es) TV-hez is alkalmas. A maximális tömeg, amelyet a Solo 15 TV-hangrendszer elbír, 75 font (34 kg), amely kétszer akkora, mint egy szokásos 42"-os (107 cm-es) tévékészülék súlya.

Igen. A mély hang szintje a távvezérlővel szabályozható.

A tévét ne tegye a Solo 15 széria II rendszerre, ha a tévé talapzata nagyobb a hangrendszer tetejénél. A termék azonban így is használható. Helyezze a TV alatti vagy feletti nyitott polcra.

A Bose Solo 15 széria II rendszer Bluetooth kapcsolata akár 30 láb (10 m) távolságból is képes stabil működésre. A teljesítményt akadályok, pl. falak és fémtárgyak, a Wi-Fi® hálózat vagy más vezeték nélküli készülékek vagy más gyártók Bluetooth alkalmazásainak interferenciája.

A Bose Solo 15 széria II rendszer aktív kapcsolatra képes akár két mobil készülékkel, így egyszerűen válthat oda és vissza a két forráskészülék között anélkül, hogy a kapcsolatot bontani, majd újra bekapcsolni kellene.

Bejövő hívás esetén a Bose Solo 15 széria II rendszer szünetel, és a hívás magán a telefonon keresztül fogadható. A hívás végét követően a zene lejátszása folytatódik. Ennek megvalósulása a telefon gyártójának alkalmazásaitól függően változhat.

Ez kizárólag a rendszer frissítésének elvégzésére szolgál.

Győr hivatalos Bose kereskedőjétől. Bose Győr

További képek
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Gyártó: Denon
Szállítási idő 1-3 munkanap
169.990 Ft 144.900 Ft
Gyártó: Roth Audio
Szállítási idő 1-3 munkanap
149.990 Ft
Facebook
Blog

Perfektaudio

Névnapok

Ma 2017. május 29., Magdolna napja van.

Holnap Janka, Zsanett napja lesz.

Kosár
0 árucikk
Shox motoros ruházat
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz