Friss Adatvédelmi és cookie-kra vonatkozó szabályzatunban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Menü
Ön itt jár: > >

Black Friday

Hamarosan...

 

A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így idén November 30, és December 2.-a közé esik.

Magyarországon első alkalommal 2013. november 29-án tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárlóknak.

Nos, többedik alkalommal csatlakozunk mi is ehhez a mozgalomhoz, ahol egy nap erejéig speciális ajánlatokkal jelentkezünk. Természetesen ezen túl is lehetőség van az egyedi ár kérésnek, amennyiben nem találja meg épp az akciós listában azt a terméket, amit szeretne. Kérjük, ebben az esetben írjon nekünk egy e-mailt, és mi a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá.

Köszönjük!

*Az akciós ajánlatok más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Az akciós árakból további kedvezményeket csak kivételes esetekben tudunk biztosítani. Kérem, amennyiben akciós terméket választ, akkor arra kérjen egyedi ajánlatot. Amennyiben lehetséges, arra is kiajánlunk egy kedvezményes árat.
A szállítási feltételeink nem változnak. Minden esetben a megrendelés végösszegétől függnek. (50eFt felett díjmentesen szállítjuk ki termékeinket, még az ez alatti összeghatár alatt egységesen 2500Ft-ért) A kedvezmény mértékével csökkentett árat kell figyelembe venni.
A honlapunkon minden esetben a jelenleg érvényben lévő árak vannak feltüntetve. (Vagyis ezekből lehet levonni a kedvezmény mértékét) A termék visszaigazolásakor viszont már a BlackFriday akciójával csökkentett ár lesz megjelenítve.
2018. november 30-án a Hazimozigyor.hu Black Friday fantázianéven akciót indít. Az akció 2018. November 30-án a 0:00-kor indul és 2018. December 2. 24:00 óráig tart.
A termékek elérhetősége korlátozott, így ezek forgalmazása részben a készlet erejéig történik. Megrendelést követően December 4.-áig legkésőbb visszaigazoljuk a termék elérhetőségét. Amennyiben azt nem lehet beszerezni, akkor alternatívát ajánlunk fel helyette, vagy az ügyféllel egyeztetve töröljük a megrendelést. Amennyiben lehetséges, akkor után rendeljük a terméket, és ha annak listaára nem változott, akkor megadjuk a rendeléskor kiajánlott kedvezményt. Fenntartjuk a jogot, hogy lemondjuk azokat a rendeléseket, amelyek nem tesznek eleget ennek a szabálynak. Fenntartjuk továbbá a tévedés jogát. A termékek kosárba helyezése nem jelenti ezek lefoglalását, a termékek csak a rendelés véglegesítése és visszaigazolása pillanatában kerülnek lefoglalásra. A megrendelések pontos kiszállítási dátumával és időpontjával kapcsolatos információkat email-ben küldjük el a rendelésnél megadott elérhetőségekre. Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse, de csak a közönség a www.hazimozigyor.hu oldalon keresztül történő tájékoztatást követően.
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz