x

Termékek Menü
Ön itt jár: >

BigBen

A BigBen márkáról

BIGBEN

A BigBen 1981-ben alakult, amikor az alapító, Alain Falc elkezdte az elektronikai termékek gyártását. Miután a millennium elejére Franciaországban vezető lett a videojáték tartozékok piacán, a csoport elkezdte a nemzetközi terjeszkedését több kiadó és terjesztő felvásárlásával (Anglia és Benelux) és alapított egy partnercéget Németországban és egy tervező irodát Hong Kong-ban. Ezt a külföldi terjeszkedést jutalmazták is a cég bejegyzésével a párizsi tőzsdére. Ez eredményes stratégiának bizonyult az okostelefon tartozékok piacán, így most a Bigben Connected jelenleg a legdinamikusabb ágazat a Bigben Interactive számára.

Az elmúlt harminc évben a Bigben már hozza a tudását és a kreativitását számos digitális szórakoztató elektronikai szektorba. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának a mobiltelefonokra, tabletekre és audio termékekre, a csoport és a termékeik jól megalapozottá váltak az európai háztartások szívében.
A Bigben csoport, köszönhetően a tervező részlegeinek Európában és Hong Kongban, arra törekszik, hogy új termékekkel, kreativitással és a fantáziával bővítse a kínálatát. Tevékenységét a videojátékok, a mobiltelefonok és az audio ágazat termékeivel még változatosabbá téve, a Bigben folyamatosan fejleszti termékkínálatát a kiegészítők terén is, ami a cégcsoport számára új utat nyit egy fényes jövő felé.

A Bigben Interactive jelenleg egy 300 alkalmazottal működő csoport, a cég központja Lesquin-ben, az Észak-Franciaországban található. Kezdetben az elektronikai cikkekre összpontosítottak, majd bővítették a választékukat a multimédia termékekkel és a videojátékokkal is.

Rendezés:
Nézet:
14.990 Ft
Szállítási idő 1-3 munkanap
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz